Делегирање Прва МФЛ 2 коло, сезона 2018/19

Објавено на 15 Август, 2018 во Прва МФЛ


Во продолжение делегирањето за Прва МФЛ 2 коло, за сезона 2018/19 

2 kolo Prva MFL.pdf    
   
А репрезентација