Делегирање Прва МФЛ 19 коло, сезона 2016/17

Објавено на 17 Февруари, 2017 во Прва МФЛ


Во продолжение делегирањето за Прва МФЛ 19 коло

Делегирање Прва МФЛ 19 коло.pdf    
   
Актуелности

15.09.2017    Вести

Влог во развој на женскиот фудбал во Македонија

Фудбалската Федерација на Македонија вложува во развојот на фудбалот во сите сегменти и нивоа од играта, и во таа насока...

Календар

06 Окт

15:00 Македонија - Србија
    У21 квалификации за Европско
20:45 Италија - Македонија
    А репрезентација квалификации за Светско

09 Окт

20:45 Македонија - Лихтенштајн
    А репрезентација квалификации за Светско
А репрезентација