Делегирање Прва МФЛ 1 коло, сезона 2018/19

Објавено на 08 Август, 2018 во Прва МФЛ


Во продолжение делегирањето за Прва МФЛ 1 коло, сезона 2018/19

1 kolo Prva MFL.pdf    
   
А репрезентација