Делегирање Прва Футсал Лига 6 коло

Објавено на 27 Октомври, 2017 во Прва футсал лига


Во продолжение делегирање за Прва Футсал Лига 6 коло 

6 коло 1 футсал.pdf    
   
Актуелности
Календар

07 Јун

20:45 Македонија - Полска
    А репрезентација квалификации за Европско

10 Јун

20:45 Македонија - Австрија
    А репрезентација квалификации за Европско
А репрезентација