Делегирање Прва Футсал лига 16 коло, сезона 2016/17

Објавено на 17 Февруари, 2017 во Прва футсал лига


Во продолжение делегирањето за Прва Футсал Лига 16 коло

Делегирање прва футсал лига 16 КОЛО.pdf    
   
А репрезентација