Делегирање Прва Футсал Лига 11 коло

Објавено на 09 Декември, 2016 во Прва футсал лига


Во продолжение делегирањето за Прва Футсал Лига 11 коло

делегирање 11 коло 1 Футсал лига.pdf    
   
А репрезентација