Делегирање полуфинале за КУП реванш, сезона 2016/17

Објавено на 13 Април, 2017 во Куп на Македонија


Во продолжение можете да го погледнете делегирањето за полуфинале КУП реванш

Polufinale KUP revans.pdf    
   
А репрезентација