Делегирање на службени лица за млади категории, сезона 2016/17 година

Објавено на 12 Мај, 2017 во Младински Лиги


Во продолжение делегирање на младите категории за викенд коло

Делегирање на службени лица-Езерски регион 2002 ген 19 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Езерски регион 2003 ген 19 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Југоисточен регион 2002 ген 19 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Југоисточен регион 2003 ген 19 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Кадети-Втора лига 23 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Кадети-Супер лига 20 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Пелагониски регион 2002 ген 19 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Пелагониски регион 2003 ген 19 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Полошки регион 2002 ген 18 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Помлади пионери-Втора лига 23 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Помлади пионери-Супер лига 20 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Регионална помлада пионерска лига 17 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Скопска регионална лига 2002 -20 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Скопска регионална лига 2003 -20 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Скопска регионална лига 2003 ФФМ-23 коло.pdf    
   
Актуелности
Календар

23 Сеп

11:00 Франција - Босна и Херцеговина
    Жени У17 квалификации за Европско
15:30 Унгарија - Македонија
    Жени У17 квалификации за Европско

26 Сеп

15:30 Македонија - Босна и Херцеговина
    Жени У17 квалификации за Европско
15:30 Унгарија - Франција
    Жени У17 квалификации за Европско

12 Окт

00:00 Русија - Македонија
    У21 квалификации за Европско

13 Окт

20:45 Македонија - Лихтенштајн
    УЕФА Лига на Нации

16 Окт

14:30 Македонија - Гибралтар
    У21 квалификации за Европско
18:00 Ерменија - Македонија
    УЕФА Лига на Нации
20:45 Лихтенштајн - Македонија
    УЕФА Лига на Нации
20:45 Македонија - Гибралтар
    УЕФА Лига на Нации
А репрезентација