Делегирање на млади категории викенд програма, сезона 2017/18

Објавено на 27 Април, 2018 во Младински Лиги


Во продолжение делегирањето за младите категории, викенд програма

Делегирање на службени лица- Езерска-Пелагонска лига ген 2003 -21 коло.pdf 

Делегирање на службени лица- Езерска-Пелагонска лига ген 2004 -21 коло.pdf 

Делегирање на службени лица- Југо Источна лига ген 2004 -21 коло.pdf 

Делегирање на службени лица- Кадети Супер лига 22 коло.pdf 

Делегирање на службени лица- Полошка лига 22 коло.pdf 

Делегирање на службени лица- Помлада пионерска лига Исток 18 коло.pdf 

Делегирање на службени лица- Помлади пионери Супер лига 22 коло.pdf 

Делегирање на службени лица- Скопска лига ФФМ- ген 2003 - 20 коло.pdf 

Делегирање на службени лица- Скопска лига ФФМ- ген 2004 - 20 коло.pdf 

Делегирање на службени лица- Скопски Регион - ген 2003 - 22 коло.pdf 

Делегирање на службени лица- Скопски Регион - ген 2004 - 22 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Втора Кадетска лига 22 коло.pdf

 Делегирање на службени лица-Втора Младинска лига 22 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Втора Помлада пионерска лига 22 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Регионална лига Запад-Кадетска лига 22 коло.pdf    
   
Актуелности
Календар

21 Сеп

16:00 Македонија - Кипар
    Жени У19 пријателска

23 Сеп

11:00 Франција - Босна и Херцеговина
    Жени У17 квалификации за Европско
15:30 Унгарија - Македонија
    Жени У17 квалификации за Европско

26 Сеп

15:30 Македонија - Босна и Херцеговина
    Жени У17 квалификации за Европско
15:30 Унгарија - Франција
    Жени У17 квалификации за Европско

12 Окт

00:00 Русија - Македонија
    У21 квалификации за Европско

13 Окт

20:45 Македонија - Лихтенштајн
    УЕФА Лига на Нации
14:30 Македонија - Гибралтар
    У21 квалификации за Европско
18:00 Ерменија - Македонија
    УЕФА Лига на Нации
20:45 Лихтенштајн - Македонија
    УЕФА Лига на Нации
А репрезентација