Делегирање млади категории за викенд коло, сезона 2017/18

Објавено на 09 Март, 2018 во Младински Лиги


Во продолжение делегирањето на службени лица за младите категории за викенд коло

Делегирање на службени лица- Петлиња Скопска ФФМ ЛИГА 15 коло.pdf 

Делегирање на службени лица- Петлиња Скопски Регион 15 коло.pdf 

Делегирање на службени лица- Помали Петлиња Југо Источен регион 15 коло.pdf 

Делегирање на службени лица- Помали Петлиња Скопска ФФМ ЛИГА 15 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Кадети Втора лига 15 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Кадети лига Запад 15 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Кадети Супер лига 15 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Младинци лига Запад 15 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Младинци Супер лига 15 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Петлиња-Пелагониско Езерски Регион 14 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Пионери Втора лига 15 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Пионери лига Исток 12 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Полошки Регион 15 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Помали Петлиња Пелагониско Езерски Регион 14 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Помали петлиња Скопски Регион 15 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Помлади пионери Втора лига 15 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Помлади Пионери лига Исток 12 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Помлади пионери Супер лига 15 коло.pdf 
   
   
Актуелности
Календар

23 Окт

11:00 Шпанија - Фарски Острови
    У17 квалификации за Европско
15:15 Израел - Македонија
    У17 квалификации за Европско

26 Окт

14:30 Македонија - Фарски Острови
    У17 квалификации за Европско
14:30 Израел - Шпанија
    У17 квалификации за Европско

16 Ное

20:45 Лихтенштајн - Македонија
    УЕФА Лига на Нации

19 Ное

20:45 Македонија - Гибралтар
    УЕФА Лига на Нации
А репрезентација