Делегирање млади категории за викенд коло, 9 коло

Објавено на 27 Октомври, 2017 во Младински Лиги


Делегирање на службени лица-Југоисточна лига ФФМ-Петлиња 9 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Југоисточна лига ФФМ-Помали Петлиња 9 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Кадетска втора лига 9 коло.pdf

Делегирање на службени лица-Кадетска регионална лига - Запад-9 коло.pdf  

Делегирање на службени лица-Кадетска супер лига 9 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Пелагониско Езерска лига ФФМ-Петлиња 9 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Пелагониско Езерска лига ФФМ-Помали Петлиња 9 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Полошка лига -Петлиња 9 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Помлада пионерска втора лига 9 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Помлада пионерска Регионална лига 9 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Помлада пионерска супер лига 9 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Скопска лига -Петлиња 9 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Скопска лига -Помали Петлиња 9 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Скопска лига ФФМ-Петлиња 9 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Скопска лига ФФМ-Помали Петлиња 9 коло.pdf 
   
   
Актуелности

10.09.2019    Вести

Македонската репрезентација до 21 година со убедлива победа против Фарски Острови ги отвори квалификациите за ЕП 2021

Селекцијата на Благоја Милевски славеше со 7:1, хет - трик на Димитар Митровски....

Календар

01 Окт

11:00 Романија - Словачка
    Жени У19 квалификации за Европско
15:30 Франција - Македонија
    Жени У19 квалификации за Европско

02 Окт

15:00 Македонија - Казахстан
    Женска А репрезентација квалификации за Европско

04 Окт

11:00 Франција - Романија
    Жени У19 квалификации за Европско
15:30 Словачка - Македонија
    Жени У19 квалификации за Европско

05 Окт

15:00 Македонија - Србија
    Женска А репрезентација квалификации за Европско

07 Окт

11:00 Словачка - Франција
    Жени У19 квалификации за Европско
15:00 Македонија - Романија
    Жени У19 квалификации за Европско
17:00 Црна Гора - Македонија
    У21 квалификации за Европско
20:45 Македонија - Словенија
    А репрезентација квалификации за Европско
А репрезентација