Делегирање млади категории за викенд коло 12 и 13 ноември 2016

Објавено на 11 Ноември, 2016 во Млади делегирање


Во прилог делегирањето на судии и службени лица за натпреварите во младинските категории, викенд програма 12. и 13. ноември, 2016 г:

Делегирање на службени лица-Кадети Супер лига-11 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Езерски Регион-2003-9 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Југо Источен Регион-2002-9 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Југо Источен Регион-2003-9 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Кадети Втора лига-11 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Езерски Регион-2002-9 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Помлади Пионери Супер лига-11 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Скопски Регион-2002-9 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Скопски Регион-2003-9 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Скопски-ФФМ Регион-2003-9 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Пелагониски Регион-2002-9 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Пелагониски Регион-2003-9 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Полошки Регион-2002-9 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Помлади Пионери Втора лига-11 коло.pdf 
   
   
Актуелности

17.05.2019    Вести

Првите луѓе на ФФМ на состанок со асоцијациите членки и раководството на УЕФА

Претседателот на ФФМ, Муамед Сејдини и генералниот секретар, Филип Поповски имаа средба и со Наташа Андонова. На нашата ...

Календар

07 Јун

20:45 Македонија - Полска
    А репрезентација квалификации за Европско

10 Јун

20:45 Македонија - Австрија
    А репрезентација квалификации за Европско
А репрезентација