Делегирање млади категории за сезона 2016/17, викенд коло

Објавено на 05 Мај, 2017 во Младински Лиги


Во продолжение делегирањето за младите категории за викенд коло

Делегирање на службени лица- Регионална помлада пионерска лига-16 коло.pdf 

Делегирање на службени лица- Скопска 2 регионална лига-2003 ген ФФМ-22 коло.pdf 

Делегирање на службени лица- Скопска регионална лига-2003 ген-19 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Југо Источна регионална лига-2003 ген-18 коло.pdf 

Делегирање на службени лица- Езерска регионална лига-2003 ген-18 коло.pdf 

Делегирање на службени лица- Пелагониска регионална лига-2003 ген-18 коло.pdf 

Делегирање на службени лица- Пелагониска регионална лига-2002 ген-18 коло.pdf 

Делегирање на службени лица- Скопска регионална лига-2002 ген-19 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Југо Источна регионална лига-2002 ген-18 коло.pdf 

Делегирање на службени лица- Езерска регионална лига-2002 ген-18 коло.pdf 

Делегирање на службени лица- Помлада пионерска Втора лига-22 коло.pdf 

Делегирање на службени лица- Регионална Полошка лига-2002 ген-17 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Кадети Втора лига-22 коло.pdf 

Делегирање на службени лица- Помлада пионерска Супер лига-19 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Кадети Супер лига-19 коло.pdf    
   
Актуелности
Календар

21 Сеп

16:00 Македонија - Кипар
    Жени У19 пријателска

23 Сеп

11:00 Франција - Босна и Херцеговина
    Жени У17 квалификации за Европско
15:30 Унгарија - Македонија
    Жени У17 квалификации за Европско

26 Сеп

15:30 Македонија - Босна и Херцеговина
    Жени У17 квалификации за Европско
15:30 Унгарија - Франција
    Жени У17 квалификации за Европско

12 Окт

00:00 Русија - Македонија
    У21 квалификации за Европско

13 Окт

20:45 Македонија - Лихтенштајн
    УЕФА Лига на Нации
14:30 Македонија - Гибралтар
    У21 квалификации за Европско
18:00 Ерменија - Македонија
    УЕФА Лига на Нации
20:45 Лихтенштајн - Македонија
    УЕФА Лига на Нации
А репрезентација