Делегирање млади категории викенд коло 26-27.11.2016, сезона 2016/17

Објавено на 25 Ноември, 2016 во Младински Лиги


   
   
Актуелности
Календар

02 Сеп

20:45 Израел - Македонија
    А репрезентација квалификации за Светско

05 Сеп

20:45 Македонија - Албанија
    А репрезентација квалификации за Светско
А репрезентација