Делегирање млади категории, сезона 2016/17, викенд коло

Објавено на 21 Април, 2017 во Младински Лиги


Во продолжение делегирањата за младите категории за викенд коло

Делегирање на службени лица за 14 коло-Регионална помлада пионерска лига.pdf 

Делегирање на службени лица за 16 коло-Регионална Езерска лига 2002 ген.pdf 

Делегирање на службени лица за 16 коло-Регионална Езерска лига 2003 ген.pdf 

Делегирање на службени лица за 16 коло-Регионална Југо Источна лига 2002 ген.pdf 

Делегирање на службени лица за 16 коло-Регионална Југо Источна лига 2003 ген.pdf 

Делегирање на службени лица за 16 коло-Регионална Пелагониска лига 2002 ген.pdf 

Делегирање на службени лица за 16 коло-Регионална Пелагониска лига 2003 ген.pdf 

Делегирање на службени лица за 16 коло-Регионална Полошка лига 2002 ген.pdf 

Делегирање на службени лица за 17 коло-Регионална Скопска лига 2002 ген.pdf 

Делегирање на службени лица за 17 коло-Регионална Скопска лига 2003 ген.pdf 

Делегирање на службени лица за 18 коло-Кадетска Супер лига.pdf 

Делегирање на службени лица за 18 коло-Помлада пионерска Супер лига.pdf 

Делегирање на службени лица за 20 коло-Кадетска Втора лига.pdf 

Делегирање на службени лица за 20 коло-Помлада пионерска лига.pdf 

Делегирање на службени лица за 20 коло-Скопска регионална лига 2003 ген ФФМ.pdf    
   
Актуелности
Календар

23 Сеп

11:00 Франција - Босна и Херцеговина
    Жени У17 квалификации за Европско
15:30 Унгарија - Македонија
    Жени У17 квалификации за Европско

26 Сеп

15:30 Македонија - Босна и Херцеговина
    Жени У17 квалификации за Европско
15:30 Унгарија - Франција
    Жени У17 квалификации за Европско

12 Окт

00:00 Русија - Македонија
    У21 квалификации за Европско

13 Окт

20:45 Македонија - Лихтенштајн
    УЕФА Лига на Нации

16 Окт

14:30 Македонија - Гибралтар
    У21 квалификации за Европско
18:00 Ерменија - Македонија
    УЕФА Лига на Нации
20:45 Лихтенштајн - Македонија
    УЕФА Лига на Нации
20:45 Македонија - Гибралтар
    УЕФА Лига на Нации
А репрезентација