Делегирање млади категории 12 и 13 коло, сезона 2017/18

Објавено на 24 Ноември, 2017 во Младински Лиги


Во продолжение делегирањето за младите категории 12 и 13 коло, сезона 2017/18

Делегирање на службени лица-12 коло Кадетска Втора лига.pdf 

Делегирање на службени лица-12 коло Кадетска Регионална лига-Запад.pdf 

Делегирање на службени лица-12 коло Кадетска Супер лига.pdf 

Делегирање на службени лица-12 коло Помлада пионерска Втора лига.pdf 

Делегирање на службени лица-12 коло Помлада пионерска Супер лига.pdf 

Делегирање на службени лица-12 коло Скопска ФФМ лига-Петлиња 2003 ген.pdf 

Делегирање на службени лица-12 коло Скопска ФФМ лига-Помали Петлиња 2004 ген.pdf 

Делегирање на службени лица-13 коло Југо Источна лига-Петлиња 2003 ген..pdf 

Делегирање на службени лица-13 коло Југо Источна лига-Помали Петлиња 2004 ген..pdf 

Делегирање на службени лица-13 коло Пелагониско Езерска лига-Петлиња 2003 ген..pdf 

Делегирање на службени лица-13 коло Пелагониско Езерска лига-Помали Петлиња 2004 ген..pdf 

Делегирање на службени лица-13 коло Полошка лига-Петлиња 2003 ген.pdf 

Делегирање на службени лица-13 коло Скопска лига-Петлиња 2003 ген.pdf 

Делегирање на службени лица-13 коло Скопска лига-Помали Петлиња 2004 ген.pdf    
   
Актуелности

17.04.2018    Вести

Академијата на ФФМ оствари четири победи на пет натпревари на турнирот во Ереван

Нашиот Матеј Георгиев беше прогласен за најдобар фудбалер на турнирот на кои само Македонија беше претставувана од Акаде...

Календар
А репрезентација