Делегирање млади категории 10 коло, сезона 2017/18

Објавено на 03 Ноември, 2017 во Младински Лиги


Во продолжение делегирањето за младите категории, 10  коло

Делегирање на службени лица-Втора Кадетска лига 10 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Втора Помлади Пионери 10 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Кадетска Супер лига 10 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Полошка 10 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Помлади Пионери Супер лига 10 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Регионална Југоисточна лига- Петлиња 10 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Регионална Југоисточна лига-Помали Петлиња 10 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Регионална Кадетска лига 10 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Регионална Пелагониска лига-Петлиња 10 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Регионална Пелагониска лига-Помали Петлиња 10 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Регионална Помлади Пионери 10 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Скопска лига 10 коло.Петлиња.pdf 

Делегирање на службени лица-Скопска лига 10 коло.Помали Петлиња.pdf 

Делегирање на службени лица-Скопска ФФМ лига 10 коло.Петлиња.pdf 

Делегирање на службени лица-Скопска ФФМ лига 10 коло.Помали Петлиња.pdf    
   
Актуелности

22.11.2017    Вести

Нашиот Јане: „Кога играм фудбал се чувствувам како сите други“

Тоа што е врзан за количка не го спречува 9 годишниот Јане да игра фудбал во секоја прилика....

17.11.2017    Вести

Одржани семинари / советувања за родители чии деца се членови во клубовите во детските лиги на ФФМ

Одделот за Грасрут фудбал и Центарот за Едукација на ФФМ а во склоп на обврските од УЕФА грасрут програмата и својата пр...

Календар
А репрезентација