Делегирање Финале на Куп на Македонија 2016/17

Објавено на 15 Мај, 2017 во Куп на Македонија


Во прилог делегирањето на судии и службени чица за финалето на Купот на Македонија за сезона 2016/17:

КУП финале.pdf    
   
А репрезентација