Делегирање 7 коло Прва ЖФЛ, 2016/17

Објавено на 11 Ноември, 2016 во Прва ЖФЛ


Во прилог делегирањето на судии и службени лица за 7 коло од Прва ЖФЛ за натпреварувачка сезона 2016/17:

Делегирање на службени лица-Прва Женска лига-7 коло.pdf    
   
Актуелности
Календар

02 Сеп

20:45 Израел - Македонија
    А репрезентација квалификации за Светско

05 Сеп

20:45 Македонија - Албанија
    А репрезентација квалификации за Светско
А репрезентација