Делегирање 34 коло Прва МФЛ, сезона 2016/17

Објавено на 19 Мај, 2017 во Прва МФЛ


Во прилог делегирањето на судии и службени лица за 34 коло од Прва МФЛ за натпреварувачка сезона 2016/17:

Делегирање 34 коло Прва МФЛ.pdf    
   
А репрезентација