Делегирање 3 коло Прва ЖФЛ 2017/18

Објавено на 15 Септември, 2017 во Прва ЖФЛ


Во продолжение делегирањето на судии и службени лица за 3 коло од Првата Женска Фудбалска Лига за натпреварувачка сезона 2017/18:

Делегирање на службени лица-Прва женска лига 3 коло.pdf    
   
А репрезентација