Делегирање 27 коло Втора МФЛ, сезона 2016/17

Објавено на 25 Мај, 2017 во Втора МФЛ


Во прилог делегирањето на судии и службени лица за 27 коло од Втора МФЛ:

Делегирање 27 коло Втора МФЛ.pdf    
   
Актуелности

15.09.2017    Вести

Влог во развој на женскиот фудбал во Македонија

Фудбалската Федерација на Македонија вложува во развојот на фудбалот во сите сегменти и нивоа од играта, и во таа насока...

Календар

06 Окт

15:00 Македонија - Србија
    У21 квалификации за Европско
20:45 Италија - Македонија
    А репрезентација квалификации за Светско

09 Окт

20:45 Македонија - Лихтенштајн
    А репрезентација квалификации за Светско
А репрезентација