Делегирање 26 коло Втора МФЛ, сезона 2016/17

Објавено на 19 Мај, 2017 во Втора МФЛ


Во прилог делегирањето на судии и службени лица за 26 коло од Втора МФЛ за натпреварувачка сезона 2016/17:

Делегирање 26 коло Втора МФЛ.pdf    
   
А репрезентација