Делегирање 20 коло Прва МФЛ, сезона 2018/19

Објавено на 21 Февруари, 2019 во Прва МФЛ


Во продолжение делегирањето на судии и службени лица за 20 коло од Прва МФЛ, натпреварувачка сезона 2018/19:

20 kolo Prva MFL.pdf    
   
Актуелности
Календар

07 Јун

20:45 Македонија - Полска
    А репрезентација квалификации за Европско

10 Јун

20:45 Македонија - Австрија
    А репрезентација квалификации за Европско
А репрезентација