Делегирање 2 коло Втора Футсал Лига, 2016/17

Објавено на 28 Октомври, 2016 во Втора Футсал лига


Во прилог делегирањето за 2 коло од Втора Футсал Лига:

Делегирање 2 коло 2 ФУТСАЛ ЛИГА.pdf 
   
   
А репрезентација