Делегирање 17 коло Прва ЖФЛ, сезона 2016/17

Објавено на 26 Мај, 2017 во Прва ЖФЛ


Во прилог делегирањето на судии и службени лица за 17 коло од Прва Женска Фудбалска Лига:

Делегирање на службени лица-Прва женска лига 17 коло.pdf    
   
Актуелности
Календар

02 Сеп

20:45 Израел - Македонија
    А репрезентација квалификации за Светско

05 Сеп

20:45 Македонија - Албанија
    А репрезентација квалификации за Светско
А репрезентација