Делегирање 15 и 16 коло Прва МФЛ, сезона 2016/17

Објавено на 15 Ноември, 2017 во Прва МФЛ


Во прилог делегирањето на судии и службени лица за натпреварите од 15 и 16 коло во прва МФЛ, за натпреваруваќка сезона 2016/17:

15 kolo Prva MFL.pdf 

16 kolo Prva MFL.pdf    
   
А репрезентација