Делегирање 13 коло Втора МФЛ исток и запад, сезона 2016/17

Објавено на 15 Ноември, 2017 во Втора МФЛ


Во прилог делегирањето на судии и службени лица за 13 коло од Втора МФЛ исток и запад, натпреварувачка сезона 2016/17:

13 коло Втора МФЛ Исток.pdf 

13 коло Втора МФЛ Запад.pdf    
   
А репрезентација