Делегирање 11 коло Прва ЖФЛ, сезона 2017/18

Објавено на 07 Декември, 2017 во Прва ЖФЛ


Во прилог делегирањето на судии и службени лица за 11 коло од Прва ЖФЛ, натпреварувачка сезона 2017/18:

Делегирање на службени лица-Прва женска лига 11 коло.pdf    
   
Актуелности

17.04.2018    Вести

Академијата на ФФМ оствари четири победи на пет натпревари на турнирот во Ереван

Нашиот Матеј Георгиев беше прогласен за најдобар фудбалер на турнирот на кои само Македонија беше претставувана од Акаде...

Календар
А репрезентација