Делегирање 10 коло Прва ЖФЛ, 2016/17

Објавено на 03 Март, 2017 во Прва ЖФЛ


Во продолжение делегирањето на судии и службени лица за 10 коло од првата Женска Фудбалска Лига за натпреварувачка сезона 2016/17:

Делегирање на службени лица-10 коло - Прва женска лига.pdf    
   
Актуелности

15.09.2017    Вести

Влог во развој на женскиот фудбал во Македонија

Фудбалската Федерација на Македонија вложува во развојот на фудбалот во сите сегменти и нивоа од играта, и во таа насока...

Календар

06 Окт

15:00 Македонија - Србија
    У21 квалификации за Европско
20:45 Италија - Македонија
    А репрезентација квалификации за Светско

09 Окт

20:45 Македонија - Лихтенштајн
    А репрезентација квалификации за Светско
А репрезентација