Делегирање - Куп на Македонија 1/8 финале - ФУТСАЛ

Објавено на 18 Јануари, 2018 во Куп на Македонија


Во продолжение делегирањето за 1/8 финале од Куп на Македонија во футсал:

1-8 ФИНАЛЕ КУП на МАКЕДОНИЈА - ФУТСАЛ.pdf    
   
Актуелности

22.05.2018    Вести

Купот на Македонија ќе биде пренесуван и на знаковен јазик

Во обезбедувањето знаковен превод на финалето од Купот на Македонија меѓу Пелистер и Шкендија, ФФМ и Национална спортска...

Календар

24 Мај

17:00 Азербејџан - Македонија
    У21 пријателска

27 Мај

17:00 Азербејџан - Македонија
    У21 пријателска
А репрезентација