Делегирање - Футсал 1 и 2 лига

Објавено на 21 Октомври, 2016 во Прва футсал лига, Втора Футсал лига


Во продолжение делегирање на официјални лица за футсал натпреварите од Прва и Втора лига:

Делегирање 6 коло 1 футсал лига.pdf

Делегирање 1 коло 2 футсал лига.pdf   
   
А репрезентација