Аријан Адеми

Објавено на 16 Октомври, 2015 во Фудбалери


4 натпревари / 1 гол

Позиција: Среден ред

Датум на раѓање: 29.05.1991

Клуб:  Динамо Загреб (Хрватска)   
   
А репрезентација