Содржини

10.02.2014   Антидопинг

Предупредување од Анти-Допинг агенцијата за супстанцата GW501516

„ВАДА“ има сознание дека на црниот пазар се продава супстанцата GW501516 која е користена од некои спортисти.

Календар

02 Сеп

20:45 Израел - Македонија
    А репрезентација квалификации за Светско

05 Сеп

20:45 Македонија - Албанија
    А репрезентација квалификации за Светско
А репрезентација