Video: Liga e fëmijëve – turneu përfundimtar

Publikuar më 06 Јуни, 2018 Lajme, Ligat e Fëmijëve


Në terrenet e qendrës stërvitore “Petar Milloshevski” në turneun përfundimtar të FFM-së, Liga e Fëmijëve – sezoni 2017/2018 morrën pjesë 48 ekipe të cilat garuan në gjashtë kategori të moshave – gjeneratat 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 dhe 2010. Në secilën prej këto kategori garuan nga 8 skuadra. Më shumë se 1 000 fëmijë nga 7 rajone të vendit ishin të pranishëm në turneun përfundimtar të FFM-së, Liga e Fëmijëve.

Ndiqni videon e ngjarjes së organizuar nga Federata e futbollit të Maqedonisë   
   
Aktuale
Kalendar

16 Окт

14:30 Maqedoni - Gibraltar
    U21 per kualifikimet në Europian
18:00 Ermenia - Maqedoni
    UEFA Liga e Kombeve

20 Окт

11:00 Ishujt Fare - Izraeli
    U17 per kualifikimet në Europian
14:30 Spanja - Maqedoni
    U17 per kualifikimet në Europian

23 Окт

11:00 Spanja - Ishujt Fare
    U17 per kualifikimet në Europian
14:30 Izraeli - Maqedoni
    U17 per kualifikimet në Europian

26 Окт

14:30 Maqedoni - Ishujt Fare
    U17 per kualifikimet në Europian
14:30 Izraeli - Spanja
    U17 per kualifikimet në Europian

16 Ное

20:45 Lihtenshtajni - Maqedoni
    UEFA Liga e Kombeve
20:45 Maqedoni - Gibraltar
    UEFA Liga e Kombeve
Reprezentacioni A