VENDIME nga mbledhja e Këshillit Drejtues i FFM-së e mbajtur më 29.03.2016

Publikuar më 29 Март, 2016 Vendimet


Me propozim të Komisionit për futbollin e femrave, Këshilli Drejtues i FFM-së shkarkoi seleksionuesin e deritashëm të përfaqësueses A të femrave, Vanço Balevskin.

Me propozim të Komisionit për futbollin e femrave, Këshilli Drejtues i FFM-së ka emëruar Kiril Izovin seleksionues të përfaqësueses A të Maqedonisë në konkurencë të femrave. Kiril Izov deri tani ishte seleksionues i përfaqësueses U 17 të femrave të cilës në masë të rëndësishme arriti t’ia përmirësojë rejtingun, pasi ajo përfaqësuese është e vetmja që ka kualitet dhe shpreson për kualifikim në fazën elite të eliminatoreve për futbolliste të moshës deri 17-të vjeç.

Me propozim të Komisionit për futbollin e femrave, Këshilli Drejtues i FFM-së emëroi Toshe Nacevin seleksionues të përfaqëuseses U 17 të femrave të Maqedonisë. Toshe Nacev ishte pjesë e stafit teknik të përfaqësueses A të femrave të Maqedonisë.    
   
Aktuale

15.09.2017    Lajme

Investim në zhvillimin e futbollit të femrave në Maqedoni

Federata e futbollit të Maqedonisë investon në zhvillimin e futbolli tnë të gjitha segmentet dhe nivelet e lojës dhe në ...

Kalendar

06 Окт

15:00 Maqedoni - Serbia
    U21 per kualifikimet në Europian
20:45 Italia - Maqedoni
    Reprezentacioni A Kualifikimet për botëror

09 Окт

20:45 Maqedoni - Lihtenshtajni
    Reprezentacioni A Kualifikimet për botëror
Reprezentacioni A