V E N D I M E nga mbledhja e Komisionit Diciplinor të FFM-së e mbajtur më 12.12.2014

Publikuar më 12 Декември, 2014 Vendimet


  • KF 'Bregallnica 2008' nga Shtipi gjobitet me 1 000 (njëmijë) euro, në bazë të nenit 48 dhe në lidhje me nenin 82 të Rregullores Diciplinore të FFM-së, për shkak të pranisë së në personi jozyrtar në hapsirat zyrtare dhe për shkak se i njejti ka lëshuar kërcnime verbale dhe fjalë ofenduese drejt futbollistit kundërshtar Stojançe Velinov n ndeshjen Bregallnica-Sileksi e luajtur më 30.11.2014 në orën 13:00 në Shtip.


   
   
Aktuale

15.09.2017    Lajme

Investim në zhvillimin e futbollit të femrave në Maqedoni

Federata e futbollit të Maqedonisë investon në zhvillimin e futbolli tnë të gjitha segmentet dhe nivelet e lojës dhe në ...

Kalendar

06 Окт

15:00 Maqedoni - Serbia
    U21 per kualifikimet në Europian
20:45 Italia - Maqedoni
    Reprezentacioni A Kualifikimet për botëror

09 Окт

20:45 Maqedoni - Lihtenshtajni
    Reprezentacioni A Kualifikimet për botëror
Reprezentacioni A