Të njoftohemi me heronjtë e rinjë të futbollit!

Publikuar më 17 Март, 2017 Lajme, Deri më 21 vjet


Maqedonia në Kampionat Evropian në futboll! Maqedonia e para në grupin kualifikues, para Francës, Ukrainës, Islandës, Skocisë dhe Irlandës. Fitore në teren vendas, fitore si mysafirë. Përfaqësuesja e Maqedonisë nuk ka humbje një vit e gjysmë.

Të shkruajmë për futboll?

Kaluan disa muaj prej kur jemi kualifikuar në Kampionatin Evropian që do të zhvillohet në qershor në Poloni. Të rinjtë sërish grumbullohen në Shkup dhe më 24 mars duhet të luajnë ndeshje kontrolluese me Malin e Zi, ndërsa më 28 mars me Bullgarinë. Pikërish pas stërvitjes së tyre të dielën, 19 mars, nga ora 14:00 deri në orën 15:00, Federata e futbollit të Maqedonisë organizon ditë të hapur për shoqërim me përfaqësuesen U 21 në terenet e “Shtëpisë së futbollit”. 

Të njohftojemi me heronjtë e ri! Të dëgjojmë pritjet e tyre nga kampionati evropian që pason. Të ndjejmë energjinë e tyre pozitive. Ti përshëndesim dhe edhe nëj herë tu shprehim respektin për arritjen e tyre!

E dielë, 19 mars, në terenet e “Shtëpisë së futbolit” të ndjehemi si kampionë. Tu dëshirojmë suksese edhe më të mëdha futbollistëve të rinjë.   
   
Reprezentacioni A