Stërvitja zyrtare e Maqedonisë ricaktohet për orën 17:30, konferenca për shtyp në orën 17:00

Publikuar më 12 Октомври, 2018 Lajme


Seanca stërvitore zyrtare e përfaqësueses A të Maqedonisë është ricaktuar për në orën 17:30 në arenën nacionale ‘Filipi i Dytë’, ndërsa konferenca për shtyp e seleksionuesit Igor Angellovski dhe kapitenit Goran Pandev do të zhvillohet në orën 17:00 në qendrëp për shtyp të arenës.

Arsyeja për ndryshimin e termineve paraprake është ankesa e katër futbollistëve në dhimbje të stomakut dhe ekipi mjekësor merr të gjitha masat e nevojshme për të aftësuar lojtarët për kryerjen e aktiviteteve.    
   
Aktuale
Kalendar

20 Окт

11:00 Ishujt Fare - Izraeli
    U17 per kualifikimet në Europian
14:30 Spanja - Maqedoni
    U17 per kualifikimet në Europian

23 Окт

11:00 Spanja - Ishujt Fare
    U17 per kualifikimet në Europian
14:30 Izraeli - Maqedoni
    U17 per kualifikimet në Europian

26 Окт

14:30 Maqedoni - Ishujt Fare
    U17 per kualifikimet në Europian
14:30 Izraeli - Spanja
    U17 per kualifikimet në Europian

16 Ное

20:45 Lihtenshtajni - Maqedoni
    UEFA Liga e Kombeve

19 Ное

20:45 Maqedoni - Gibraltar
    UEFA Liga e Kombeve
Reprezentacioni A