Rezultatet përfundimtare të selektimit për Akademinë Sportive viti mësimor 2018/2019

Publikuar më 11 Јуни, 2018 Lajme


Në vazhdim rezultatet përfundimtare të selektimit të vitit 2018 për Akademinë Sportive për sezonin mësimorë 2018/2019 në paralelet e futbollit në Shkup, Tetovë, Ohër, Manastir, Strumicë dhe Shtip. 

КОНЕЧНИ Резултати СЕЛЕКТИРАЊЕ 2018 за СПОРТСКА АКАДЕМИЈА.pdf    
   
Aktuale
Kalendar

16 Окт

14:30 Maqedoni - Gibraltar
    U21 per kualifikimet në Europian
18:00 Ermenia - Maqedoni
    UEFA Liga e Kombeve

20 Окт

11:00 Ishujt Fare - Izraeli
    U17 per kualifikimet në Europian
14:30 Spanja - Maqedoni
    U17 per kualifikimet në Europian

23 Окт

11:00 Spanja - Ishujt Fare
    U17 per kualifikimet në Europian
14:30 Izraeli - Maqedoni
    U17 per kualifikimet në Europian

26 Окт

14:30 Maqedoni - Ishujt Fare
    U17 per kualifikimet në Europian
14:30 Izraeli - Spanja
    U17 per kualifikimet në Europian

16 Ное

20:45 Lihtenshtajni - Maqedoni
    UEFA Liga e Kombeve
20:45 Maqedoni - Gibraltar
    UEFA Liga e Kombeve
Reprezentacioni A