Planifikohen arbitrat dhe kontrollorët për xhiron e 23-të në LPFM

Publikuar më 15 Март, 2017 Liga e Parë e Maqedonisë


Shorti për xhiron e 23-të në Ligën e Parë të futbollit të Maqedonisë do të hidhet më 16 mars (e ejnte) në palestrën për press në FFM me fillim në orën e 12:00. 

Në lidhëse keni arbitrat dhe kontrollorët e planifikuar për shortin e xhiros së 23-të në LPFM:

Zafateni sudii i kontrolori 23 kolo.pdf    
   
Aktuale

17.04.2018    Lajme

Akademia e FFM-së shënoi 4 fitore në 5 ndeshje në turneun në Erevan

Anëtari i Akademisë së FFM-së, Matej Georgiev është shpallur lojtari më i mirë i turneut në të cilin vetëm Maqedonia për...

Kalendar
Reprezentacioni A