Orari për sezonin e ri në Ligat e Dyta Lindje dhe Perëndim

Publikuar më 08 Август, 2018 Liga e Dytë e Maqedonisë, Lajme


Në vazhdim orari për sezonin e ri 2018/2019 në Ligat e Dyta të futbollit të Maqedonisë (Lindje dhe Perëndim).
Në orar tregohen dy raundet e para, ndërsa i treti do të mësohet në bazë të renditjes tabelare pas zhvillimit të xhiros së 18-të:

Распоред Втора Лига Исток 2018-2019.pdf 

Распоред Втора Лига Запад 2018-2019.pdf    
   
Aktuale
Kalendar

01 Окт

11:00 Rumania - Sllovakia
    FU19 per kualifikimet në Europian
15:30 Franca - Maqedoni
    FU19 per kualifikimet në Europian

02 Окт

15:00 Maqedoni - Kazakistani
    Reprezentacioni A i femrave per kualifikimet në Europian

04 Окт

11:00 Franca - Rumania
    FU19 per kualifikimet në Europian
15:30 Sllovakia - Maqedoni
    FU19 per kualifikimet në Europian

05 Окт

15:00 Maqedoni - Serbia
    Reprezentacioni A i femrave per kualifikimet në Europian

07 Окт

11:00 Sllovakia - Franca
    FU19 per kualifikimet në Europian
15:00 Maqedoni - Rumania
    FU19 per kualifikimet në Europian
17:00 Mali i Zi - Maqedoni
    U21 per kualifikimet në Europian
20:45 Maqedoni - Sllovenia
    Reprezentacioni A per kualifikimet në Europian
Reprezentacioni A