Orari i ndeshjeve finale të Kupës së Maqedonisë

Publikuar më 08 Мај, 2018 Kupa e Maqedonisë, Lajme


Në nëntë kategori duke nisur nga finalja e Kupës së futsallit më 12 maj, duke përfunduar më 30 maj me finalen e konkurencës së femrave do të mësojmë emrat e fituesve të Kupës së Maqedonisë.

Finalja e Kupës në kategori të seniorëve ndërmjet Pelisterit dhe Shkëndijës, ashtu si është caktuar më herët do të luhet më 23 maj në stadiumin ‘Mlladost’ në Strumicë me fillim në orën 20:00.

FUSTALL

GEMIXHII 1903 – JUVENTUS SERAVA

12.05.2018

Ora

19:30

Palestra sportive, Gostivar

JUNIORË

RABOTNIÇKI – SHKËNDIJA

15.05.2018

Ora

17:00

„Burimet e Bilianës “, OHËR

KADETË

SHKËNDIJA -PELISTERI

15.05.2018

Ora

10:00

„Burimet e Bilianës “, OHËR

PINORË

AKADEMIA PANDEV - VARDARI

16.05.2018

Ora

17:00

„Burimet e Bilianës “, OHËR

PIONERË

Të rinjë

SHKËNDIJA - RABOTNIÇKI

16.05.2018

Ora

10:00

„Burimet e Bilianës “, OHËR

FATOSË

MILANO KUMANOVË – AKADEMIA PANDEV

17.05.2018

Ora

17:00

„Burimet e Bilianës “, OHËR

FATOSË

Të rinjë

VARDARI - SHKËNDIJA

17.05.2018

Ora

10:00

„Burimet e Bilianës “, OHËR

SENIORË

PELISTERI - SHKËNDIJA

23.05.2018

Ora

20:00

Stadiumi ‘Mladost’, STRUMICË

SENIORË - FEMRA

DRAGON 2014 - TIVERIA

30.05.2018

Ora

17:00

Stadiumi i qytetit, PEHÇEVO
   
   
Reprezentacioni A