Në kujtim të Zoran Nedev

Publikuar më 03 Јануари, 2018 Lajme


Sot në moshën pesëdhjetë vjeçare pas luftës me sëmundjen humbi jetën delegati i FFM-së, Zoran Nedev.

Zoran ishte coordinator shumëvjeçar në Ligën e futbollit për fëmijë-Rajoni Qendor dhe një prej më meritorët për zhvillimin e saj, njëherit edhe themelues, president dhe trajner i një prej klubeve më të zhvilluara për kategoritë e reja GFK Negotino.

Përshëndetja e fundit nesër (04.01.2018) nga oran 11:00 deri në 12:00 në mortoren në Negotinë.   
   
Aktuale
Kalendar

20 Окт

11:00 Ishujt Fare - Izraeli
    U17 per kualifikimet në Europian
14:30 Spanja - Maqedoni
    U17 per kualifikimet në Europian

23 Окт

11:00 Spanja - Ishujt Fare
    U17 per kualifikimet në Europian
14:30 Izraeli - Maqedoni
    U17 per kualifikimet në Europian

26 Окт

14:30 Maqedoni - Ishujt Fare
    U17 per kualifikimet në Europian
14:30 Izraeli - Spanja
    U17 per kualifikimet në Europian

16 Ное

20:45 Lihtenshtajni - Maqedoni
    UEFA Liga e Kombeve

19 Ное

20:45 Maqedoni - Gibraltar
    UEFA Liga e Kombeve
Reprezentacioni A