Ndryshim i termineve për zhvillimin e ndeshjeve

Publikuar më 22 Септември, 2017 Liga e Parë e Maqedonisë, Liga e Dytë e Maqedonisë, Lajme


Me kërkesë të seleksionuesit të përfaqësueses A të Maqedonisë, për shkak të angazhimeve të reprezentacionit në eliminatoret për kualifikim në Kampionatin Botëror “RUSI 2018” vjen deri te ndryshimi i terminit të zhvillimit të ndeshjeve në Ligën e Parë dhe të Dytë.

 Ndeshjet e xhiros së 9-të në LPFM luhen më 30.09.2017(e shtunë), përveç takimit Vardari-Shkupi që do të zhvillohet më 01.10.2017 (e dielë) për shkak të angazhimeve të Vardarit në UEFA Europa League.

 Ndeshjet e xhiros së 6-të të LDFM-së (Lindje dhe Perëndim) do të luhen më 01.10.2017 (e dielë)

Koha e fillimit të ndeshjeve mbetet e pandryshuar, ora 15:00.   
   
Aktuale

21.09.2018    Lajme

Maqedonia U15 fiton dy testet me Shqipërinë

Përfaqësuesja U15 e Maqedonisë shënoi dy fitore në përballjet kontrolluese me Shqipërinë....

Kalendar

23 Сеп

11:00 Franca - Bosnja e Hercegovina
    FU17 per kualifikimet në Europian
15:30 Hungaria - Maqedoni
    FU17 per kualifikimet në Europian

26 Сеп

15:30 Maqedoni - Bosnja e Hercegovina
    FU17 per kualifikimet në Europian
15:30 Hungaria - Franca
    FU17 per kualifikimet në Europian

12 Окт

00:00 Rusia - Maqedoni
    U21 per kualifikimet në Europian

13 Окт

20:45 Maqedoni - Lihtenshtajni
    UEFA Liga e Kombeve

16 Окт

14:30 Maqedoni - Gibraltar
    U21 per kualifikimet në Europian
18:00 Ermenia - Maqedoni
    UEFA Liga e Kombeve
20:45 Lihtenshtajni - Maqedoni
    UEFA Liga e Kombeve
20:45 Maqedoni - Gibraltar
    UEFA Liga e Kombeve
Reprezentacioni A