Maqedonia U17 në grup me Irlandën, Poloninë dhe Gjeorgjinë për kualifikim në KE

Publikuar më 06 Декември, 2017 Lajme, Deri më 17 vjet


Përfaqësuesja U 17 e Maqedonisë mësoi emrat e kundërshtarëve në fazën elite të eliminatoreve për kualifikim në Kampionatin Europian.

Gjenerata e Goran Staniqit në short qëlloi në grupin e 3, ndërsa për kualifikim në garën e madhe do të luajë kundër përfaqësueseve të Irlandës, Polonisë dhe Gjeorgjisë. Për përfaqësusen U 17 të vendit kjo është hera e parë dhe historike që merr pjesë në fazën elite të kualifikimeve.

Mini-turnetë patjetër të përfundojnë deri më 1 prill, ndërsa tetë fituesit e grupeve do të kualifikohen në Kampionatin Europian ku pret Anglia. Europiani për U 17 do të mbahet prej 4 deri më 20 maj.    
   
Aktuale
Kalendar

20 Окт

11:00 Ishujt Fare - Izraeli
    U17 per kualifikimet në Europian
14:30 Spanja - Maqedoni
    U17 per kualifikimet në Europian

23 Окт

11:00 Spanja - Ishujt Fare
    U17 per kualifikimet në Europian
14:30 Izraeli - Maqedoni
    U17 per kualifikimet në Europian

26 Окт

14:30 Maqedoni - Ishujt Fare
    U17 per kualifikimet në Europian
14:30 Izraeli - Spanja
    U17 per kualifikimet në Europian

16 Ное

20:45 Lihtenshtajni - Maqedoni
    UEFA Liga e Kombeve

19 Ное

20:45 Maqedoni - Gibraltar
    UEFA Liga e Kombeve
Reprezentacioni A