Lista e kandidatëve të kualifikuar për pranim në Akademinë FFM 2006

Publikuar më 18 Јуни, 2019 Lajme


Në vazhdim mund të merrni listën e kandidatëve për Akademinë e Futbollit të FFM-së (futbollist të lindur në vitin 2006), të cilët janë kualifikuar për pranim.

Nga kjo listë, është caktuar një takim me prindërit e fëmijëve më 20 qershor 2019 të enjten me fillim në orën 11:00 në ambientet e FFM-së.

Prindërit e mbledhjes prindërore duhet të mbajnë pyetësorin e plotësuar dhe të nënshkruar që është pjesë e këtij njoftimi.

Список на кандидати кои се квалификувале за прием во ФФМ Академијата 2006.pdf

Прашалник.pdf   
   
Aktuale
Kalendar

01 Окт

11:00 Rumania - Sllovakia
    FU19 per kualifikimet në Europian
15:30 Franca - Maqedoni
    FU19 per kualifikimet në Europian

02 Окт

15:00 Maqedoni - Kazakistani
    Reprezentacioni A i femrave per kualifikimet në Europian

04 Окт

11:00 Franca - Rumania
    FU19 per kualifikimet në Europian
15:30 Sllovakia - Maqedoni
    FU19 per kualifikimet në Europian

05 Окт

15:00 Maqedoni - Serbia
    Reprezentacioni A i femrave per kualifikimet në Europian

07 Окт

11:00 Sllovakia - Franca
    FU19 per kualifikimet në Europian
15:00 Maqedoni - Rumania
    FU19 per kualifikimet në Europian
17:00 Mali i Zi - Maqedoni
    U21 per kualifikimet në Europian
20:45 Maqedoni - Sllovenia
    Reprezentacioni A per kualifikimet në Europian
Reprezentacioni A