МК EN SQ 0.0860

FOTO: Më të rinjtë me trofeun e Super Kupës-Sot fotografohen, ëndërojnë ta fitojnë

Publikuar më 18 Март, 2017 Galeria, Lajme, Ligat e Fëmijëve

Një prej trofetë më të rëndësishëm në Evropë që i jepet fituesit të Super Kupës së Evropës gjendet në hapsirat e Federatës së futbollit të Maqedonisë. Shkupi dhe Arena nacionale më8 gusht do të jenë mikpritës të ndeshjes në të cilën do të përballen f
Sot trofeu u ekspozua para "Shtëpisë së futbollit" dhe gjithë të pranishmit kishin mundësi të fotografohen me të. Futbollistët e rinjë që panë trofeun, ëndërojnënjëditë në terenet e futbollit t'i gëzohen atij.

   
   
Aktuale

24.03.2017    Lajme

Maqedonia fiton bindshëm 0:3 Lihtenshtajnin

Përfaqësuesja më e mirë e Maqedonisë sonte në Vaduz fitoi bindshëm 0:3 Lihtenshtajnin në ndeshjen e xhiros së 5-të të el...

Kalendar

28 Мар

14:00 Maqedoni - Bullgaria
    U21 Miqësore
18:00 Maqedoni - Bjellorusia
    Reprezentacioni A Miqësore
Reprezentacioni A