FFM dhe Federata për sport shkollor me projekt të përbashkët - FUTBOLL NË SHKOLLA

Publikuar më 07 Март, 2018 Lajme


Presidenti i Federatës së futbollit të Maqedonisë, Ilço Gjorgjioski dhe presidenti i Federatës pët Sport Shkollor në Maqedoni, Aleksandar Tufekçievski në konferencë për shtyp paralajmëruan proektin e ri grasrut-Futboll nëpër shkolla.
Me qëllim për të ngritur vetëdijen për futboll dhe sportin në përgjithësi te më të rinjtë, Federata e futbollit të Maqedonisë dhe Federata për sport shkollor fillojnë realizimin e projektit të përbshkët - Sport nëpër shkolla.
Projekti i ri për futboll shkollor do të ju mundësojë fëmijëve të jenë pjesë e ngjarjeve sportive dhe projekteve të dedikuara vetëm për kategorinë e tyre në moshë. Projekti i FFM-së dhe Federatës pët sport shkollor dhe qëllimet e parapara në të janë përpiluar pas një sërë analizash, diskutimeve, mbledhjeve dhe konsultimeve me persona profesional të cilët janë paraparë të jenë pjesë e këtij projekti të rëndësishëm.   
   
Aktuale

21.09.2018    Lajme

Maqedonia U15 fiton dy testet me Shqipërinë

Përfaqësuesja U15 e Maqedonisë shënoi dy fitore në përballjet kontrolluese me Shqipërinë....

Kalendar

26 Сеп

15:30 Maqedoni - Bosnja e Hercegovina
    FU17 per kualifikimet në Europian
15:30 Hungaria - Franca
    FU17 per kualifikimet në Europian

12 Окт

00:00 Rusia - Maqedoni
    U21 per kualifikimet në Europian

13 Окт

20:45 Maqedoni - Lihtenshtajni
    UEFA Liga e Kombeve

16 Окт

14:30 Maqedoni - Gibraltar
    U21 per kualifikimet në Europian
18:00 Ermenia - Maqedoni
    UEFA Liga e Kombeve

16 Ное

20:45 Lihtenshtajni - Maqedoni
    UEFA Liga e Kombeve
20:45 Maqedoni - Gibraltar
    UEFA Liga e Kombeve
Reprezentacioni A