Delegimi për xhiron e 9-të në Ligat e Dyta, Lindje dhe Perëndim

Publikuar më 10 Октомври, 2018 Liga e Dytë e Maqedonisë


Në vazhdim delegimi për xhiron e 9-të në Ligat e Dyta, Lindje dhe Perëndim:

9 kolo Vtora MFL Istok.pdf 

9 kolo Vtora MFL Zapad.pdf    
   
Aktuale
Kalendar

20 Окт

11:00 Ishujt Fare - Izraeli
    U17 per kualifikimet në Europian
14:30 Spanja - Maqedoni
    U17 per kualifikimet në Europian

23 Окт

11:00 Spanja - Ishujt Fare
    U17 per kualifikimet në Europian
14:30 Izraeli - Maqedoni
    U17 per kualifikimet në Europian

26 Окт

14:30 Maqedoni - Ishujt Fare
    U17 per kualifikimet në Europian
14:30 Izraeli - Spanja
    U17 per kualifikimet në Europian

16 Ное

20:45 Lihtenshtajni - Maqedoni
    UEFA Liga e Kombeve

19 Ное

20:45 Maqedoni - Gibraltar
    UEFA Liga e Kombeve
Reprezentacioni A